Reparation av handstycken

Gul box från B.A Nordics

Att skicka dina handstycken är mycket enkelt: lägg dem bara i en av våra förbetalda gula reparationsboxar (1:a klass brev) och skicka dem med posten.

Har du ingen gul box? Det är inga problem. Du kan ringa vårt kontor på 0406208993 eller beställa dina gula lådor här – de är gratis för dig.
Vi erbjuder dig en kostnadsfri offert: kryssa i lämplig ruta på baksidan av reparationsboxen för att begära en offert och när ditt handstycke har utvärderats kommer du att bli uppringd av den tekniker som utvärderade det med en offert.

Du kan sedan bestämma om du vill fortsätta eller begära att få tillbaka handenheten.
När B.A Nordic har reparerat handenheten returnerar vi den till dig i autoklaverbara och återanvändbara B.A Nordics skyddsrör för att säkerställa att din reparerade handenhet returneras säkert och välbehållen.
Reparation av mindre utrustning – hämtning av lådor
B.A Nordics kan reparera en mängd olika små utrustningar som amalgamatorer, ultraljudshärdningslampor, endodontiska apparater och mycket mer.


B.A Nordics kan reparera en mängd olika små utrustningar som amalgamatorer, ultraljudslampor, endodontiska apparater och mycket mer.
Om du har en liten utrustning som behöver repareras erbjuder vi en 3-vägs insamlingstjänst:
Du kan också packa din utrustning i en egen låda så skickar vi en kurir som hämtar den åt dig och returnerar den till dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Please use correct email address